18.9 C
Budapest
2021, szeptember 24, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Indie bármit megtehet? – Megjött az idei 6. ban, de nem az utolsó

Indiefoxx még az év elején robbant be a Twitch platformra. Ahogy már sokan tudjátok, és sokan láttátok, leginkább a Hot Tub és az ASMR metán felkapaszkodva próbálja kerülni a kétkezi munka világát – utóbbin még ‘Fingó Célt’ is beállított -> ITT írtunk róla.

Az elmúlt egy hónapban a 26 éves lánynak ezekkel a műsorokkal az összes követőjének a száma több mint kétmillióra ugrott, ami azt jelenti, hogy május vége óta ez a szám hatalmasat ugrott –  1,2 milliós a növekedés.

Jelenleg óránként több mint 8 ezer követőre tesz szert.

A Twitch-hírnév által azonban sokkal jobban szemmel tartják tartalmait. Indie közvetítései gyakran tartalmaznak “NSFW” elemeket, különösen az utóbbi hónapokban; a streamer a múlt héten ismét bikiniben és az ágyán elterülve közvetített tartalmat.

A múlt héten, június 19-22. között három napra tiltották, és most újabb bant kapott. Nos, eddig úgy tudtuk, hogy ha egy streamer háromszor is tiltást kap, akkor végleg elköszön a platformtól – ám úgy tűnik, rá ez sem vonatkozik.

Nézzük a dátumokat, amikor tiltást kapott 2021-ben:

  • Január 29., péntek – 3 nap
  • Február 1., csütörtök – 3 nap
  • Február 5., hétfő – 3 nap
  • Február 24., szombat – 1 nap
  • Április 10., szombat – 3 nap
  • Június 22., kedd – 3 nap
  • Június 28., hétfő – ?

Kíváncsian várjuk, hogy mik lesznek a további fejlemények az ügyben…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI