1.8 C
Budapest
2021, december 4, szo

Az Epic Games hibája miatt most szinte ingyenes a Ruined King

A Riot Forge ma bejelentő eseményt tartott, amiben elmondták, hogy milyen tartalmakkal készülnek a jövőben. Nunu és Ekko is kap egy saját játékot, valamint...

FRISS

Napi barom: Sima killnek tűnt, ám röhejes TK-t húzott a Siege játékos

Furcsa világ a lövöldözős játékok kategóriája. A legmagasabb szinteken félelmetes pontosság, türelem és reflexek jellemzik a játékosokat, míg a legalsóbb szinteken a pánik, a kapkodás és a temérdek hiba dominál.

Pontosan ez a helyzet a Rainbow Six Siege közösségével is. Ha egy gyengébb játékost látunk játszani, akkor a biztos killek is kétségessé válnak, a hatalmas blődség pedig bármikor benne van a pakliban.

A nap legszerencsétlenebb játékosának járó titulust pont egy Siege játékos kapta, akinek egyetlen dolga volt: lelőni a vele szemben álló ellenfelet. Ehelyett a végeredmény meglehetősen hajmeresztőre sikerült:

Rate My Aim from Rainbow6

Az egyszerű lövések leadása helyett rángatni kezdte pánikból az egeret, aminek hatására nem az ellenfelet, hanem saját csapattársát lőtte le. Hab a tortán, hogy végül az ellenfél vissza is lőtte, így nem egy sima 1-0 lett az akció vége, hanem egy megalázó 0-2….

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI