24.1 C
Budapest
2021, szeptember 16, csü

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Poki, az új igazságosztó: “Elég legyen a szerencsejátékból!”

A Twitch platformon mostanában egyre népszerűbb a szerencsejáték, és az ilyesmi oldalak hirdetése kisebb – nagyobb összegekért. Olyan nagy streamerek is mint Asmongold vagy xQc beálltak a sorba, hogy népszerűsítsék azokat.

Poki is hozzászólt a témához, bár ő nem nevezett meg konkrét személyeket. Ehelyett inkább általánosságban beszélt a témáról. Azzal kezdte a beszélgetést, hogy azok a streamerek, akik ilyen ajánlatokat kapnak, már eleve multimilliomosok.

Épp ezért úgy véli, hogy “annyi más lehetőség van” arra, hogy több bevételt szerezzenek, nem lenne szükségük pont ezen káros szenvedély népszerűsítésére.”Jó lenne, ha az feltennék maguknak a kérdést, hogy etikailag vagy erkölcsileg megéri-e.”

xQc nem volt elragadtatva a megjegyzéseitől. Egy későbbi streamben Pokimane erre is  reagált, és tovább pontosította a mondandóját: “A lényeg az volt, hogy ha egyszer már multimilliomos streamer vagy, akkor sok potenciális bevételi forrásod van.”

” Választhatsz olyanokat is, amelyek etikailag kevésbé kétesek, mint a szerencsejátékkal foglalkozó oldalak népszerűsítése…” – mondta.

 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI