24.1 C
Budapest
2021, szeptember 16, csü

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

A közösség ereje: Gordon Ramsay lehet a következő Fortnite karakter

A Fortnite híres a játékon belüli együttműködéseiről, és az évek során láttunk már néhány igazán vad példát is erre. Most a játékosok azonban azt követelik az Epictől, hogy a világ vitathatatlanul legnépszerűbb séfje, Gordon Ramsay is bekerüljön a játékba.

A hivatalos Fortnite subreddit egyik bejegyzésében egy nagy kérdést tettek fel a közösség tagjainak, melyben azt kérdezték, hogy melyik kollaborációt látnák a legszívesebben a közeljövőben megvalósulni a játékban.

Minket és mindenki mást is meglepve, a poszthoz érkezett top komment Gordon Ramsay neve volt, rengeteg upvote ment rá eddig. Az 54 éves séf egyébként olyan műsorokban tűnik fel, mint a Hell’s Kitchen, a Masterchef és a Kitchen Nightmares.

Rengeteg mém központi szereplője, nem fél megmondani, hogyan és mit gondol, vagy azt hogy valójában milyen az ételek íze, és a Fortnite-ban való jelenlétét valószínűleg sok játékos örömmel fogadná.

A legjobb része ennek a Reddit-posztnak az, hogy láthatjuk, elég nagy az esélye annak, hogy Ramsay valóban bekerül a játékba.

You have the ability to add only ONE collaboration character into the game. Who is it? from FortNiteBR

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI