20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Itt a szavazás “eredménye”: Megérkeztek az első Udyr VGU képek

Még idén február környékén a Riot Games egy szavazást tett közzé, mely szavazás győztes hősét egy VGU frissítés illeti. Most pedig a Riot megosztott néhány fotót a korai dizájnjáról, valamint a 2022-re tervezett játékmenetéről.

Azt is elmondták, hogy Udyr azért került be egyáltalán a szavazásba, mert már nagyon rá is fért egy kiadós vizuális frissítés. Ezenfelül a játékmenete sem változott már több mint 10 éve, és ez nagyon érezhető is volt.

Így nyilatkoztak arról, hogy mi a célja ennek a frissítésnek: 

  • Szeretnénk megőrizni Udyr alakváltó, és elsősorban alaptámadásokra és közelharcra építő mivoltát. Úgy gondoljuk, hogy ez teszi egyedivé Udyrt a többi hős között. A játékmenet modernizálása során érdekesebbé tesszük az alakváltását és a közelharci mintázatát, hogy még több lehetőséget rejtsenek, valamint hogy még egyértelműbb legyen, amikor valami király dolgot csinál (mivel jelenleg nincsenek igazán menő pillanatok a játékmenetében).
  • Szeretnénk továbbá felturbózni Udyr megjelenését, hogy illeszkedjen a modern LoL-os stílushoz, de a harcos sámán tematikát mindenképpen meg akarjuk tartani. Persze Udyr eredeti megjelenésére fogunk építkezni ahelyett, hogy teljesen újragondolnánk az egészet.
  • A narratívát illetően szeretnénk közelebb hozni ahhoz, ahogy háttértörténetben ábrázoljuk, és erősebb kapcsolatot teremteni közte és Freljord között.

És jöjjön a gameplay is:

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI