11.1 C
Budapest
2021, október 22, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Túl szexi? Láthatatlan? – A tiltott skinek – 2. rész

A játékok egyik legjobb része még mindig a rengeteg skin. Sokkal személyesebbé teheti a játékélményt, és a szemnek is sokkal kedvesebb sokszor egy-egy ilyen karakter vagy fegyver, vagy bármi a játékban.

Vannak azonban olyan esetek, amikor kicsit rosszul sült el a dolog. Most elhoztunk nektek 10 ilyen darabot – két részben. Az első ötöt ITT csekkolhatjátok, a többiért pedig jó helyen jársz.

Nézzük is őket:

6. Smite – Sweet Tooth Sol

A Smite fejlesztői úgy gondolták, hogy egyszerűen csak “túl erős és intenzív” lett ez a skin, valamint az effektjei és a hangok is – úgy minden, ami ezzel a kinézettel kapcsolatos.

7. League of Legends – iBlitzcrank

Amikor 2013-ban megjelent ez a kinézet, azonnal a közösség kedvence lett. Nos,  néhány képessége a játékosok szerint nem volt eléggé látható, így nem tudták kikerülni azt. A LoL csapat úgy nyilatkozott, hogy csak úgy lehetne ezt megoldani, ha komplett reworköt kap a skin.

8. UMVC3 – Magneto

Nos, egyértelmű volt a hasonlóság a skin és a spanyol király Juan Carlos között, hogy
Spanyolország nem örült túlságosan annak, hogy uralkodójuk kinézetét a hatalom-őrült mutáns diktátor használta, és jogi lépéseket fontolgattak.

9. Rainbow Six Siege – Nyx botránya

Itt egyszerűen csak itt hagyjuk ezt, hiszen ezt mindenkinek látnia kell:

10. League of Legends – Justicar Syndra

Ismét a közösség panaszkodott, hogy a képességei nem láthatóak eléggé, így nem lehet megfelelően követni sem őket. És igen, az Syndra esetében hatalmas baj. Tiltották a profi meccsekről.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI