24.1 C
Budapest
2021, szeptember 16, csü

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

xQc reagált Poki kérésére: Felhagy káros szenvedélyével

Tegnap számoltunk be nektek arról, hogy Poki egyfajta igazságosztóként tengeti a napjait újabban. Arról beszélt legutóbb, hogy jó lenne, ha a szerencsejátékot reklámozó streamer társai kicsit magukba néznének.

Feltennék maguknak a kérdést, hogy erkölcsileg, meg úgy összességében okés-e a dolog amihez a nevüket adják. Bár neveket nem mondott, kristálytiszta volt a dolog: xQc is ide tartozik.

És tűnik, meglett a nagy szövegelés eredménye. Lengyel felhagy a szerencsejátékokkal. Saját elmondása szerint sokat számított a döntésében az is, hogy látta, milyen sokan használták kódját: közel 2.000 ember.

Nem akarta nevét adni ezentúl ilyesmihez- valószínűleg Pokimane felnyitotta a szemét és a lelkiismeretét is piszkálta a dolog. Ezen felül kiderült, hogy kicsit már függője lett ennek az egésznek, és belátta, ez nem mehet így tovább.

Hiába a rengeteg nézőt vonzó téma és a sok bevétel. xQc befejezte. 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI