20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Jók ezek a pajzsos operátorok, már tilthatunk is velük embereket

Egy biztos, a Siege az egyik legkomolyabb FPS jelenleg a piacon. Olyannyira, hogy esport címnek is meglehetősen erős a maga komplex játékmenetével. Viszont itt is vannak zsákutcák, mint például a pajzsos operátorok.

A közösség nagy többsége nincs velük megelégedve, s úgy gondolják, hogy csak nyűgkeltés céljából vannak a játékban. Nos, szívesen szembe szállnánk ezekkel a kijelentésekkel, de sajnos nem tudunk. Tényleg igazán utálatosak.

Ez ráadásul már olyan szintre lépett, hogy egy-egy jól irányzott pajzsmozdulattal már az ellenfeleinket is kizárhatjuk a játékból.

An innocent Sledge got banned that day from Rainbow6

Ha visszaverünk egy gránátot a pajzzsal és az felrobbantja az ellenfeleket, akkor bizony Friendly Fire-t idézünk elő. Amit a rendszer nem támogat, sőt mi több, ha túl sok embert szedünk ki, még tilthat is minket a rendszer. Ez történik szerencsétlen Sledge-el is, akit tiltott a játék, mert több társat is eltett láb alól. Még úgy is, hogy alapvetően nem ő tehetett erről…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI