Újabb CS:GO profi jelentette be, hogy Valorantra vált

Nem ez az első alkalom, és valószínűleg nem is az utolsó, hogy egy CS:GO profi átigazol a Valoranthoz, – erre tökéletes példa Spencer “Hiko” Martin tavaly történt átigazolása is. Azonban ez az eddigi legnagyobb hasonló bejelentés, hiszen nem más, mint a francia CS:GO sztár Nathan “NBK-” Schmitt az, akiről szó van.

NBK-t a rajongók többsége a French Kingmaker néven ismeri, mivel a CS:GO történetének legnagyobb francia sztárjaival játszott és tanított ki néhányukat. Kétszeres Major-győztes, és ő a CS:GO profi játékosok közül eddig a legprofitáltabb eset, aki a Valorantra vált.

27 évesen NBK- mindent elért a CS:GO esport színtéren, amit csak lehetett. Miután 2021 februárjában az OG kispadra ültette, rajongói azon tűnődtek, hogy mi lesz a következő lépése a magasan jegyzett CS:GO profinak. Nos, a válasz egyszerű: Valorant.

NBK- a Twitteren jelentette be az átigazolást: “A Counter-Strike mindent megadott nekem, és az életemet ennek szenteltem. De az emlékek azért vannak, hogy a múltban maradjanak. Itt az ideje a változásnak… és azért jövök, hogy domináljak.”

Betöltés...
Keresés
Keresés