24.1 C
Budapest
2021, szeptember 16, csü

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Hamarosan jöhet a nerf az Apex egyik legvitatottabb legendájára

Wattson messze nem a legnépszerűbb legenda az Apexben. Valójában a 9. szezonban a második legalacsonyabb a választási aránya, 1,6%. Ennek ellenére a Respawn úgy véli, hogy teljesen kiegyensúlyozott – és még néhány meta választást is “felülmúl”.

A fejlesztők és a játékosok közötti kötélhúzás Wattson miatt a Genesis Collection frissítés után még erősebb lett, ami egy “nagy buffot” jelentett – valójában egyáltalán nem. Ezt követően Daniel Klein vezető játéktervező megerősítette, hogy Wattson még többet változhat.

Tervezik, hogy  szórakoztatóbbá és erősebbé teszik Wattson játékát, miközben mégis kap egy nerfet is gyakorlatilag. Nem akarják, hogy Wattson buffjai “elferdítsék a játékot”,mint az előző szezonokban.

Klein szerint az alacsony pick aránya ellenére ő büszkélkedhet a legmagasabb trió-győzelmi aránnyal a játékban, 6,09%-kal.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI