18.9 C
Budapest
2021, szeptember 24, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Nagyik és az AWP – A CS:GO esport team, ahol mindenki 60+

A Lenovo által szponzorált CS:GO csapat, a Silver Snipers még 2017-ben azzal a kifejezett céllal állt össze, hogy szélesítse az e-sportok közönségét, mely jellemzően meglehetősen fiatal. A csapat edzője a CS korábbi profija, Tommy “Potti” Ingemarsson, aki a  visszavonulása óta menedzserként dolgozik.

Legújabban diákokat és más, a versenyszerű játék világába újonnan belépő játékosokat mentorál. A Silver Snipers viszont lehetőséget kínált arra, hogy ezt a koncepciót még tovább vigyék, egy vadonatúj demográfiai csoporttal.

“Azt akarjuk, hogy mindenki részt vegyen benne” – mondja Ingemarsson.

The Silver Snipers are a CS:GO team in Sweden where the youngest member is 62 and the oldest 81. They say playing CS has helped to give them a confidence boost and serve as a sort of mental gymnastics from gaming

A csapatban 62 és 81 év közötti nyugdíjasok kaptak helyet. De mégis hogyan bukkantak rá ezekre az idős gamerekre? 2017 januárjában egy izgalmas hirdetést tett közzé a Lenovo. Egy felhívás volt olyan nyugdíjasok számára, akiket érdekelne, hogy csatlakozzanak az eSport-csapathoz.

A cél az volt, hogy részt vegyenek a svédországi Dreamhack Digital Festivalon, és a CS kategóriában versenyezzenek. Azóta már a Lenovo által szponzorált gamer nyugdíjasok  egy elég menő gamer közös lakásba költöztek, és minden nap rengeteget játszanak.

Jöjjön róluk egy kis összegzés:

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI