28.9 C
Budapest
2021, szeptember 16, csü

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Ilyen lenne a Fortnite még több Rick és Morty tartalommal

A Fortnite rajongói világszerte élvezik a 7. szezont, mióta az június 17-én megjelent, és a térképet megszálló idegenek rengeteg tartalmat implementáltak a játékosok számára, amibe örömmel belevethetik magukat.

Sőt, ugye a játékosok a heti kihívásokat űzik ezerrel, hogy újabb battle pass skineket oldhassanak fel, például Rick Sanchezét. Ha már Rickről, a Rick és Morty egyik címszereplőjéről beszélünk, a rajongók még többek akarnak belőle.

Egy Reddit poszt alapján most azt követelik, hogy kerüljön be Rick háza is (amely inkább a Jerry háza egyébként) a játékba. A hozzászólók nagy százaléka egyetértett abban, hogy  az Epicnek ezt be kellene építenie a játékba.

We need Ricks house in the game from FortNiteBR

Nos, szerintünk is szuper lenne, nagyon jól mutatna ez a ház is a játékban. Nem tudni, hogy a Fortnite mögött álló csapat is így dönt-e, de biztos, hogy van rá esély, hiszen mostanában nagyon igyekeznek a játékosok kedvében járni.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI