Azt hitte bugot talált a LoL-ban, most mindenki a koreai profin röhög

Clid egy legendás koreai jungler, aki már játszott korábban a T1 (akkor még SKT) színeiben, jelenleg pedig a Gen.G keretét erősíti. Egyértelműen az egyik legjobb koreai profi a posztján, ezt senki sem vitatja, aki az elmúlt években figyelemmel kísérte a szcénát.

Mégis most kiderült, hogy eddig félreértettük a profi lét kritériumait. Úgy gondoltuk, hogy a skill mellé a játék mély ismerete is kell ahhoz, hogy valaki a legmagasabb szinten játsszon. Nos, most Clid bebizonyította, hogy ez egyáltalán nincs így.

Clid éppen gyakorolta a hőst, amikor ráébredt, hogy a QQE kombónál többet sebez a QEQ. Ezt mint bug könyvelte el, viszont a LoL közösség nem felejt, sőt ilyen esetben nem is kegyelmez.

Rascal, a Gen.G toposa azonnal elkezdte szívatni a társát, míg Bdd türelmesen elmagyarázta, hogy mindez azért történik mert a Q képességnek van egy execute hatása, ami miatt többet sebez a kevesebb életerővel rendelkezőkre.

A poén az, hogy Clidnek emellett őrületes statja van a hőssel a profi szcénában, 96 meccset játszott vele és jelenleg a mérkőzéseinek 60,4%-át meg is nyerte.

Betöltés...
Keresés
Keresés