Kiborultak az új Rainbow Six “pénznyelő” pakkok miatt

A Ubisoft úgy döntött, hogy 2018 után újra előveszi az Outbreak tartalmakat és ismét értékesíteni kezdik őket pakkok formájában. A limitált ideig (július 13) elérhető csomagok egyetlen új elemet sem tartalmaznak, pusztán a régi skineket hozták vissza a semmiből.

S míg ez azoknak kedvezhet, akik korábban lemaradtak róla, minden más értelemben hatalmas bukás ez a kezdeményezés. A retro tartalmakat tehát pénzért ismét megvásárolhatjuk, ezzel hatalmasat rontva az eredeti hullámból megszerzett elemek értékén. Arról nem is beszélve, hogy ezúttal csak a pakkok jöttek vissza, az extra játékmód és esemény nem. Vagyis a Ubisoft tényleg csak a játékosok pénzére hajt, szórakoztatni nem szeretnének.

Nem túl nagy meglepetésre, a közösség visszajelzéseinek nagyja negatív. Senki sem érti, hogy miért volt erre szükség. A Ubisoft pedig folyamatosan maga alatt vágja a fát ezekkel a döntésekkel. Remélhetőleg a bevételeken majd meglátszik ez a felháborodás és a jövőben ez ösztönözni fogja a fejlesztőket az új tartalmak előállítására.

Betöltés...
Keresés
Keresés