19.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Kiborultak az új Rainbow Six “pénznyelő” pakkok miatt

A Ubisoft úgy döntött, hogy 2018 után újra előveszi az Outbreak tartalmakat és ismét értékesíteni kezdik őket pakkok formájában. A limitált ideig (július 13) elérhető csomagok egyetlen új elemet sem tartalmaznak, pusztán a régi skineket hozták vissza a semmiből.

S míg ez azoknak kedvezhet, akik korábban lemaradtak róla, minden más értelemben hatalmas bukás ez a kezdeményezés. A retro tartalmakat tehát pénzért ismét megvásárolhatjuk, ezzel hatalmasat rontva az eredeti hullámból megszerzett elemek értékén. Arról nem is beszélve, hogy ezúttal csak a pakkok jöttek vissza, az extra játékmód és esemény nem. Vagyis a Ubisoft tényleg csak a játékosok pénzére hajt, szórakoztatni nem szeretnének.

Nem túl nagy meglepetésre, a közösség visszajelzéseinek nagyja negatív. Senki sem érti, hogy miért volt erre szükség. A Ubisoft pedig folyamatosan maga alatt vágja a fát ezekkel a döntésekkel. Remélhetőleg a bevételeken majd meglátszik ez a felháborodás és a jövőben ez ösztönözni fogja a fejlesztőket az új tartalmak előállítására.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI