24.1 C
Budapest
2021, szeptember 16, csü

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Benézhetne egy jó nerf? – KAY/O egyszerűen túl OP lett

Bár KAY/O csak nemrég érkezett meg a Valorantba, máris fenekestül felforgatott mindent a játékban. Egy teljesen új élményt hozott – ezt vehetjük jó és rossz értelemben is. Először például Shroud hívta fel figyelmünket valamire.

Ez pedig nem más volt, mint az, hogy szinte már teljesen CS:GO élményre hajaz az, amit az új ügynök hozott most magával – köszönhetően a flash-alapnak. Persze, ez csak mint érdekesség, hisz ma nem erről lesz szó.

Inkább arról a felvételről, melyet egy közösségi oldalon tettek közzé. Láthatjuk, hogy az új karakterünk úgy nyeli be a golyókat, mintha csak finom gumicukrokat pattintana be a szájába – és ahogy az sem kottyanna meg neki, ez sem túlzottan.

Rettentően sok HP, hihetetlen nagy erő, szerintetek érik már egy jó nagy nerf? 

Kay/O has 500 hp now??? from VALORANT

Sokan arra is gyanakodnak, hogy ez egyszerűen egy újabb bug, ami KAY/O ultijával függ össze. Nos, ez a jobbik eset, hiszen a Riot Games különösen nagy figyelmet fordít arra, hogy a Valo közösség ne szenvedjen túl sokáig egy-egy ilyen esett miatt.

Túl erős vagy túl bugos? Melyikre szavaztok?

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI