24.1 C
Budapest
2021, szeptember 16, csü

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Ezért problémás a Gold Shield az Apex közösség szerint

Az Apex Legends játékosok gyakran váltanak shieldet a harcban, különösen akkor, amikor az ellenséges sebzés kezd felgyorsulni. Valójában a törött pajzsról egy fényes új pajzsra való váltás gyakran döntő tényező lehet egy szoros küzdelemben.

Nemcsak esélyt ad arra, hogy jóval több sebzést háríts, hanem akár arra is kényszerítheti az ellenséget, hogy további erőforrásait “fogyassza el”.Míg az enemy ládájának átkutatása vagy a cserepajzs megtalálása gyors, a Gold Shield felvétele hosszú időt vehet igénybe.

Ez a játékosok szerint különösen igaz akkor, amikor a játékban használt piros pajzsokról az arany pajzsokra váltasz. Ezért most fel is szólították a Respawnt, hogy javítsák ki ezt a problémát.

A hivatalos Apex Legends Reddit oldalra posztoló enrique960417 rámutatott, hogy ez a forgatókönyv mennyire frusztráló tud lenni. A klipben látható, ahogy a játékos tűzharcba keveredik egy ellenséges csapattal.

Miután épphogy elkerülte a halált és kiiktatott két ellenséges játékost, enrique960417 megpróbál zsákmányolni egy pajzsot az egyik játékos ládájából. Ez nyilván egy elég gyakori taktika, és biztosan nem újdonság senkinek sem.

Apex really needs to remove the hold to swap to gold armor mechanic. Cost me countless time and just seems unnecessary from apexlegends

És igen, ekkor meg is történt az imént említett probléma. Titeket zavar? Észrevehető?

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI