14.9 C
Budapest
2021, szeptember 24, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Fogselyemmel lőnek biztos No Scope-ot az újgenerációs CS:GO játékosok

Egy TikTok felhasználó érdekes új technikákkal javítja fel a CS:GO teljesítményét. A monitor közepére hétköznapi tárgyakat ragaszt, amik segítenek neki abban, hogy sokkal pontosabb lövéseket adhasson le.

Az egyik legsikeresebb eszköz a fogselyem volt, amivel egészen pontosan egy kis ablakot készített, amin belül ha megjelent az ellenfelek feje, tuti lövéseket tudott leadni. Az egyik legnagyobb flex, ha egy játékos AWP-vel lő be egy no scope-ot. Ám ezzel a fogselymes technikával ez sem tűnik túl nehéznek:

 

@csgogoezhack#csgo #gaming #game #freefire #fortnite #roblox #pubg #counterstrike #laptop #pc #lifehack #cheater #illigal #dot

♬ Berzerk – Eminem

Természetesen ezt az eredményt más eszközökkel is el lehet érni, pusztán a kreativitás szabhat csak határt. Mindazonáltal nem ajánljuk ezeket a technikákat a ranglétra megmászására, elvégre ez “szürke zónának” minősül. Nem igazán legális.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI