18.9 C
Budapest
2021, szeptember 24, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Klublegendák is érkeznek a FIFA 22-be – Új mechanikát kapnak

Gőzerővel halad előre a FIFA 22 fejlesztése. Ennek okán pedig egyre több információ szivárog ki a forrásfájlokon és a WebAppon keresztül. Korábban ilyenek voltak a változó felállások, valamint a várható ikonok felbukkanása.

Ám mint kiderült, eddig félreértettük az új hullámot. Mezei ikonokként vártuk őket, viszont a FIFA 22-ben egy teljesen új kategóriával fog erősíteni az EA Sports.

Érkeznek a klublegendák!

A klublegendák máshogy fognak működni, mint az eddig ismert ikonok. Ezeknek a játékosoknak csupán csak egyetlen kiadásuk lesz, nem négy, mint a most ismert ikonoknak. Ebből kifolyólag egyértelműen nem ők lesznek a játék legerősebb elemei, ám sokkal több lehetőséggel látják majd el a felhasználókat. Az ilyen jellegű “joker lapokból” pedig nem lehet eleget elhelyezni a játékban.

Íme egy lista, hogy kikre lehet számítani a klublegendák kategóriájában:

Természetesen ettől még érkezni fognak olyan új ikonok, akik rendelkezni fognak Baby, Mid, Prime és remélhetőleg Moments változatokkal is.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI