Még Poki is reagált xQc undorítóan mocskos szobájára

Pár nappal ezelőtti streamje során xQc körbevezette közönségét a szobájában. A felvétel ezután borzasztó sebességgel kezdett terjedni a neten, miután a nézők felháborodtak az íróasztalán és a számítógépe alatt – vagy mindenhol -, heverő szemétkupacoktól.

A videó megtekintése után még Pokimane is reagált arra, és elmondta, hogy ezt egyenesen “ijesztőnek” találja. Először megdöbbent az asztalán lévő energiaitalok számától. Próbálta megszámolni, hogy összesen hányat sorakoztatott fel az íróasztalán.

https://www.youtube.com/watch?v=9rkkQyY6fhA&ab_channel=Jay-3

“Ó, te jó ég… Négy, öt, hat, hét. Hét ital a monitora bal oldalán. Ez azt jelenti, hogy már egy hete nem takarított? Vagy naponta egynél több ilyet iszik?” – kérdezte a lány. Aztán folytatta gondolatmenetét: “Ez nem ritka, sajnos.”

“Arról van szó, hogy amikor nagyon hosszú órákon át streamelsz, szinte úgy érzed, hogy egy pillanatra sem mehetsz el, mert akkor a nézők is elmennek.” – mondta. “Még öt percre sem akarsz kimenni, szóval ilyeneken élsz.”

Nos, nem tudjuk, talán xQc már megengedhetne magának egy takarítónőt, aki legalább minden nap végén rendbe csapja a kecót, nem? Bár, ha még az áramot sem fizeti be

Betöltés...
Keresés
Keresés