24.1 C
Budapest
2021, szeptember 16, csü

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Videó: Bűzölgő meglepetést nyitott a streamer élő adásban

Nem szokatlan jelenség, hogy a streamerek egy-két közvetítés alatt rajongói meglepiket bontanak ki. A postafiók megnyitása lehetővé teszi a tartalomkészítők számára, hogy egyedi módon lépjenek kapcsolatba a rajongóikkal… és a nézők számára is.

Július 7-én ‘AmericanDad’ feltöltött egy klipet az egyik adásából a Twitterre, amiben egy nézőtől kapott dobozt bontott ki. A dobozhoz egy cetli is tartozott, amin ez állt: “Azt hiszem, ehhez szükséged lesz egy pumpára”.

“Ennek tényleg szar szaga van” – jegyezte meg a streamer. “Kibaszott szar van benne, tesó?” Kiderült, hogy valóban ez a helyzet. A következő tweetben a streamer elmondta, hogy letiltotta a nézőt, aki a kakis ajándékért felelős.

Bár ő “jól” vette ezt, nem ez az első eset, hogy egy streamer kakit kap ajándékba; ‘Erobb’ 2020 októberében kapott hasonlót egy rajongójától, és azonnal megjegyezte, hogy van  egy csecsemő a házban, aki megbetegedhetett volna a csomag tartalmától. 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI