29.5 C
Budapest
2021, július 24, szo

A fejlesztők szerint mégis jön a free-to-play Rainbow Six Siege

A Rainbow Six Siege taktikai FPS továbbra is hatalmas sikert arat a Ubisoftnál, de az ingyenesen játszható játékok népszerűségének növekedésével talán szeretnének ebből tőkét...

FRISS

Elképesztő durva lett az új PUBG: New State trailere

Ezek után ki ne kapna kedvet egy kis PUBG-hez?

Sokan már régóta temetik a PUBG-t, a koreai fejlesztőcsapat viszont a mai napig próbálkozik elnyerni a játékosok kegyeit. Ennek örömére több új PUBG cím is érkezik, amelyek közül a leghmarabb a PUBG: New State fog debütálni.

A legújabb trailer pedig feltette az i-re a pontot, ugyanis elképesztő hangulatosra sikeredett.

A PUBG hivatalos sajtóközleménye szerint első körben az iPhone tulajok élvezhetik majd az új címet, méghozzá augusztustól kezdve. Érdemes előregisztrálni, ugyanis folyamatosan fogják majd feloldani a hozzáféréseket.

A hivatalos közlemény nem túl bőbeszédű viszont, mindössze annyit tudtunk meg belőle, hogy 2021-ben szélesebb körben is elérhető lesz, de pontos dátumot még nem adtak meg. Persze jó eséllyel egy ideig béta státuszban lesz játszható.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI

function my_custom_function_name() { $app_id = 1036033497205001; $tag = ''; echo sprintf($tag, $num); } add_action( 'wp_head', 'my_custom_function_name' );