Ilyen körülmények között él valójában a milliomos streamer

Egy nappal ezelőtti stream során xQc kanadai honfitársa, Imane ‘Pokimane’ Anys legújabb YouTube-videóját nézte, amelyben a hölgy megmutatta, hogy hogy is néz ki a szobája. Ezen felbuzdulva, és persze nézői kérésére ő is megmutatta mi a helyzet.

Kezdetnek xQc túrája szokványosan indult azzal, hogy megmutatta a bal oldali monitorját, ahol játszik, és a második monitort, ahol “olvassa a chatet”. Mutogatta a számítógépét is: “a billentyűzet, amin gépelek, az egér, amivel kattintok, a stream deck, ahol átugrom a donációkat.” – mondta.

https://www.youtube.com/watch?v=2tEQnV4_lrs&ab_channel=Jay-3

Bár a dolgok humorosan kezdődtek, gyorsan elfajultak, amikor megmutatta az íróasztalát, amelyet ételcsomagolások és üres dobozok borítottak. “Az italok, amiket iszom” – írta le, miközben a kamerát egy üveg GFuel felé mozgatta, ami körülbelül tizedrészig volt tele.

Az asztalán lévő ételes dobozok mellett a szőnyegen rengeteg Chick-Fil-A és Whataburger szemét hevert. Az xQc túrájáról készült klipek gyorsan elterjedtek a Redditen, és a felhasználók finoman szólva sem voltak elragadtatva.

Sőt, még Poki is elmondta a véleményét róla…

Betöltés...
Keresés
Keresés