12 C
Budapest
2021, október 22, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Ilyen körülmények között él valójában a milliomos streamer

Egy nappal ezelőtti stream során xQc kanadai honfitársa, Imane ‘Pokimane’ Anys legújabb YouTube-videóját nézte, amelyben a hölgy megmutatta, hogy hogy is néz ki a szobája. Ezen felbuzdulva, és persze nézői kérésére ő is megmutatta mi a helyzet.

Kezdetnek xQc túrája szokványosan indult azzal, hogy megmutatta a bal oldali monitorját, ahol játszik, és a második monitort, ahol “olvassa a chatet”. Mutogatta a számítógépét is: “a billentyűzet, amin gépelek, az egér, amivel kattintok, a stream deck, ahol átugrom a donációkat.” – mondta.

Bár a dolgok humorosan kezdődtek, gyorsan elfajultak, amikor megmutatta az íróasztalát, amelyet ételcsomagolások és üres dobozok borítottak. “Az italok, amiket iszom” – írta le, miközben a kamerát egy üveg GFuel felé mozgatta, ami körülbelül tizedrészig volt tele.

Az asztalán lévő ételes dobozok mellett a szőnyegen rengeteg Chick-Fil-A és Whataburger szemét hevert. Az xQc túrájáról készült klipek gyorsan elterjedtek a Redditen, és a felhasználók finoman szólva sem voltak elragadtatva.

Sőt, még Poki is elmondta a véleményét róla…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI