Klublegenda formájában érkezhet a FIFA történetének leggyorsabb kapusa

A mexikói Jorge Campos egy igazi nemzeti hős volt karrierje során. Válogatottként több világbajnokságon is részt vett országával, ám nem emiatt tartják őt kiemelkedő tehetségnek mind a mai napig. Ugyan Dél-Amerikán kívül nem lépett pályára klubcsapatban, nem volt olyan térsége a Földnek, ahol ne hajtottak volna fejet zsenije előtt.

Ő volt ugyanis az a kapus, aki csatárként is szerepet kapott a csapataiban. Helyzettől függően ragadott kesztyűt, ám ha a támadásból kellett kivennie a részét, akkor a védők nagy bajban voltak. Technikás, trükkös játékos volt.

Mint kiderült, nagy valószínűséggel a FIFA 22-ben is benne lesz mint Club Hero (klublegenda). S mivel ezek a lapok nem kapnak több verziót, így valószínűleg kapusként számíthatunk majd rá. Ám ettől függetlenül még a forráskódban megtalált statjai szerint bőven meg fogja tudni állni a helyét támadóként is. Az EA Sports ugyanis egy meglepő 83-as Pace statot társítottak hozzá, ilyesmire pedig eddig még nem nagyon volt példa a játék történetében.

A FUT Watch át is váltotta ST pozícióba a kapus adatait, s elvileg 75-76-os csatár szintjén fog tudni játszani a mexikói legenda:

Ezen felül már csak egyetlen dologban reménykedünk, hogy a FIFA 22-be bekerüljön az ikonikus szerelése is. A sokszínű, több számmal nagyobb felső a védjegyévé vált ugyanis Jorge Camposnak a karrierje végére.

Betöltés...
Keresés
Keresés