25.3 C
Budapest
2021, július 24, szo

A fejlesztők szerint mégis jön a free-to-play Rainbow Six Siege

A Rainbow Six Siege taktikai FPS továbbra is hatalmas sikert arat a Ubisoftnál, de az ingyenesen játszható játékok népszerűségének növekedésével talán szeretnének ebből tőkét...

FRISS

Vadul csókolóztak a hot tub streamerek, ez már a Twitch-nek is sok volt

A Twitch az új OnlyFans.

Az utóbbi időben érdekes terep lett a Twitch. Amíg eredetileg a játékközvetítéseiről ismeretes a platform, addig az utóbbi időben már inkább az erotikus hot tub streamek mozgatják meg a nézőközönséget. A lila óriás pedig áldását adta minderre.

Persze van egy határ, amit nem szabad átlépni. Na most ezt sikerült átlépnie kjanecaronnak, aki élő adásban kívánta meg barátnőjét. A nézők pedig hosszú másodpercekig élvezhették a látványt.

A Twitch nem teketóriázott túl sokat. A mai napon ki is bannolta kjanecaront, aki több ezer néző előtt szegett szabályt.

Arról egyelőre nem lehet tudni, hogy mennyi időre kell szüneteltetnie a közvetítést, de valószínűleg csupán pár napról van szó. A Twitch nem szokta túlzásba vinni a büntiket.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI

function my_custom_function_name() { $app_id = 1036033497205001; $tag = ''; echo sprintf($tag, $num); } add_action( 'wp_head', 'my_custom_function_name' );