1.9 C
Budapest
2021, december 6, hét

Az Epic Games hibája miatt most szinte ingyenes a Ruined King

A Riot Forge ma bejelentő eseményt tartott, amiben elmondták, hogy milyen tartalmakkal készülnek a jövőben. Nunu és Ekko is kap egy saját játékot, valamint...

FRISS

Pay to lose a Valorant legextravagánsabb skinje?!

A nemrég megjelent Ruination bundle vitathatatlanul a Valorant eddigi legextravagánsabb skinjeit tartalmazza, de a top streamer Shroud szerint a League of Legends crossover skinek valójában pay to lose kozmetikumok.

Négy fejleszthető fegyvert és egy “kardot” tartalmaz, mindegyik színes testreszabási lehetőségekkel, a skincsalád a Valorant eddigi legnagyobbja, amellyel csak az 1. epizódban megjelent sárkányos Elderflame-család vetekszik.

Shroud azonban úgy véli, hogy ezek a fejlesztések, amelyek többnyire a hanghatásokból és az animációkból állnak, valójában negatív hatással lehetnek egy olyan játékos teljesítményére, aki inkább magasabb szinten akar teljesíteni.

“Az ilyen típusú skinek használata egyértelműen csak látványos, és semmi ennyi, ezért használok annyi alapot” – magyarázta, mielőtt bemutatott egy kollekciót, amely olyan igazán egyszerű skineket tartalmaz, mint a Junkyard és a Kingdom.

De ez nem akadályozta meg a Shroudot abban, hogy ennek ellenére 8700 Valorant Pontot szórjon a csomagra. “Túl jól néz ki, úgyhogy megveszem” – tette hozzá. Ennyit erről. Mindenesetre, itt lecsekkolhatjátok a videót:

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI