20.5 C
Budapest
2021, szeptember 27, hét

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Videón a meglepő esemény: A Ninja hasonmás túl messzire ment

Ninja mára már az egyik legnagyobb Twitch streamer lett. Egykor Halo profi volt, később azonban Fortnite közvetítései miatt még nagyobb hírnévre tett szert, és gyorsan az internetes sztárság magaslataira emelkedett.

Ebből következik, hogy rengeteg rajongója van, és nem épp mindegyikőjük egészségesnek mondható mentális szinten. Az egyik ilyen “rajongó” egy olyan tervvel próbálta meg felkelteni a streamer érdeklődését, mely szó szerint egy életre megbélyegzi őt…

Július 8-án a ‘Dreamers’ popzenei együttes frontembere, Nick Wold feltöltött egy videót, amelyen teljes Ninja-felszerelésbe öltözött – kék hajjal és fejpánttal együtt – azzal a szándékkal, hogy Ninja arcát tetováltassa a nyakára.

Jah, ugyanez a srác ezt tette nem is olyan rég:

Ninjának öltözött, bejutott a VIP meccsre, aztán elzúzott egy bárba is

A videóban azt mondja, hogy a tetoválás volt eddig a “legnagyobb fájdalom”, amit életében érzett. “Nagyon remélem, hogy @ninja meglátja ezt, meghalnék a boldogságtól!!!” – írta Wold. “Szeretlek ember!!!”

“Kizárt, hogy ez valódi… várjatok a végéig” – írta Ninja. Úgy tűnik, a kommentszekció nagyrészt egyetért a streamerrel – de akárhogy is, ez egy elég érdekes tréfa, és egy őrülten túlzó mutatvány, ha a tetkó valóban valódi.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI