3.3 C
Budapest
2021, október 27, sze

Egy halom “ingyen” FUT csomagot osztogat most az EA Sports

Akinek van Twitch Prime előfizetése, annak mától arany élete van, ugyanis végre elkezdődött a FIFA 22 promó is a platformon. Ez azt jelenti, hogy...

FRISS

Egész eddig rosszul tudtuk: Balul sült el az Apex “titkos” Octane buffja

Még a 7. szezonban a Respawn végre megadta Octane-nak a régóta várt változtatásokat, hogy ismét egy közkedvelt legendává váljon. A legfőbb változás, ami érintette őt, az a stim képességének erősítése volt.

Megduplázták a gyógyulási sebességet 0,5 HP/mp-ről másodpercenként 1 HP/mp-re. A játékosok azonban már régóta úgy vélik, hogy ez mégsem lett túl pontos, ugyanis pár játékos rámutatott, hogy ennél bizony gyorsabb a gyógyulása.

A Respawn soha nem tett kísérletet a dolgok tisztázására, a Chaos Theory esemény javítási jegyzeteiben azt állították, hogy ez továbbra is 1 HP másodpercenként. Nos, némi tesztelés után a Redditor guntassingh26 megmutatta, hogy a kételkedőknek igaza van.

Octane körülbelül 1,5 HP/másodpercenként regenerálja az életerejét. Mivel ez az elméletük beigazolódott, a játékosok gyorsan felszólították a fejlesztőket, hogy tisztázzák a dolgokat, és talán még nerfeljék is a legendát a hiba miatt.

Octane got a secret buff?? Dev’s never mentioned about this buff!! Let’s find out!! from apexlegends

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI