20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Jogtalan tiltóhullámba kezdett a Riot Games a Valorantban

A napokban gyengélkedett a Valorant Southeast Asia (Délkelet-ázsiai) szervere, így sokszor előfordult, hogy megszakadtak a meccsek, vagy kapcsolódási problémába ütköztek a játékosok. Ez természetesen a Ranked meccseken volt a legkellemetlenebb, ott ugyanis pontokat is buktak azok, akik a szerveribák miatt mulasztottak.

Érdekes viszont, hogy a kapcsolathiba miatt ledobódott, vagy AFK helyzetbe került játékosok nem kompenzációt, hanem tiltást kaptak a Riottól.

Players in the SEA servers are facing serious afk bans for no reason at all from VALORANT

Több értetlenkedő poszt is született a témában, viszont mind ugyan oda futott ki. A szervergyengélkedést a játékosokon verték el, volt akit több hónapra is elmeszeltek.

A Riot oldaláról még nincs hivatalos reakció erre a botrányra, reméljük ezt mihamarabb megejtik.

Amit viszont mi leszűrhetünk ebből az az, hogy ha szerverhibát tapasztalunk a saját régiónkban, akkor lehetséges, hogy érdemes inkább hagyni a játékot arra a napra, nehogy több hetes, vagy hónapos kényszerpihenővel jutalmazzák az igyekezetünk.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI