Napi röhej: Hatalmas hibákat vétett az EA az új FIFA 22 bemutatásakor

Tűkön ülve vártuk tegnap a FIFA 22 trailer premierjét. Az EA Sports azt ígérte, hogy eget rengető újdonsággal fognak jelentkezni, ám az igazság az, hogy a nagy bejelentés erejét még nem igazán tudjuk megítélni.

Mint kiderült, a FIFA 22 újgenerációs (Xbox Series X/S, PS5) verziója egy úgynevezett HyperMotion technológiát fog használni, ami még tovább pontosítja majd a játékosok mozgását. A valós játékosokkal rögzített mozgássorozatok így tényleg autentikus játékélménnyel fognak szolgálni. Legalábbis ezt ígérik a kanadaiak…

Ami viszont furcsa, hogy a nagy hype és előkészületek közben temérdek hibát vétettek az EA Sports dolgozói. Kezdetnek például ott volt a Club Hero lapok hivatalos promóciós képe. Megsüvegelendő, hogy már klublegendákkal is játszhatunk majd, de a nagy tisztelgések közepette igazán eltalálhatták volna Morientes nevét. Fernando helyett még mindig Fernardo tetszeleg mindenhol.

A káosz a hivatalos előzetesben folytatódott. Nagyon jól néz ki a HyperMotion technológia felvétel közben, igazán menők a mozgásrögzítő felszerelések, viszont az EA-nél még mindig nincsenek tisztában azzal, hogy kikkel is promózzák a játékot.

Ah Vinicius, one of the best defenders of Real Madrid from FIFA

A Real Madrid brazil szélsője, Vinícius Jr. például a kanadaiak szerint egy védőjátékos. Bár az is lehet, hogy ők már olyat is tudnak, amit mi rajongók még nem…

Betöltés...
Keresés
Keresés