Több ezer dollár? – A nézők ocsmány húzással verik át a streamereket

A Twitch még csak a múlt hónapban vezette be az egyéni animált emote-okat, de máris kihasználják őket a rosszindulatú emberek és már ilyen rövid idő után is számos káros interakcióhoz vezettek.

Az egyik konkrét esetben egy „Redvines” nevű streamer használta a funkciót hamis bitek létrehozására. Ahelyett, hogy valódi adományokat küldött volna, inkább az animációk segítségével trollkodott.

„A 100 dolláros bitadományt egy emote-tá alakítottam át” – árulta el Redvine. „Megyek is és trollkodok egy kicsit más streamerekkel.” Először FaZe Mew csatornájára ugrott be, kamu 50.000 bites adománnyal – ez nagyjából 500 dollárnak felel meg.

Természetesen Mew eleinte nagyon örült és ünnepelte a hatalmas adományt. Pillanatokkal később azonban Redvine elmagyarázta, hogy ez csupán egy tréfa volt. Több streamer is hamarosan besétált a kamu nagylelkűség csapdájába.

Egy megtört szívű streamer azt mondta: „Ma a Twitch új mélypontot ért el számomra. Mondtam a nézőimnek, hogy milyen nagy a veszélye annak, hogy hajléktalanná válok, mert a kormány képtelen támogatni a fogyatékkal élőket, és erre ez történt velem is…”.

https://twitter.com/theEmmagination/status/1413949905366835203

Hát, gratulálunk az undorító „tréfához”.

Betöltés...
Keresés
Keresés