14.9 C
Budapest
2021, szeptember 24, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Újabb tiltás: Indiefoxx lassan minden pénzbevételétől elesik

Sok content creatorhoz hasonlóan Indiefoxx is különböző platformokon tevékenykedett, de leginkább a Twitch-en futó streamjeiről lett ismert. Mostanában azonban némi probléma csúszott a gépezetbe.

A Just Chatting streamer június végén már a hatodik kitiltását kapta, és megfosztották a Twitch-partnerségétől is.Ez idő alatt más platformokon folytatta a posztolást, annak ellenére, hogy nem tért vissza a streameléshez.

Most azonban úgy tűnik, hogy a TikTokról is kitiltották. A streamer július 10-én töltötte fel az egyik TikTok-videóját az Instagramra, és a rajongók gyorsan kérdőre vonták, hogy  miért nem a TikTok-on találják meg azt.

Nem telt el sok idő, mire rájöttek, hogy a fiókja eltűnt, ami számos különböző elméletet eredményezett arra vonatkozóan, hogy miért történt ez. Az oldalára való keresés most  csak hibákat ad vissza, és azt írja, hogy a fiók “eltűnt”.

“Sok rossz dolog történt velem mostanában. De nem panaszkodom, csak megoldásokat keresek”. Egy másik posztban azt írta Indiefoxx: “Ha azt hittétek, hogy szünetet tartok, akkor tévedtek. A siker nem alszik…”.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI