29.5 C
Budapest
2021, július 24, szo

A fejlesztők szerint mégis jön a free-to-play Rainbow Six Siege

A Rainbow Six Siege taktikai FPS továbbra is hatalmas sikert arat a Ubisoftnál, de az ingyenesen játszható játékok népszerűségének növekedésével talán szeretnének ebből tőkét...

FRISS

Már megint komoly gondok vannak a PUBG-vel a frissítés óta

A rég nem látott bugok ismét visszatértek.

A PUBG sosem volt hibátlan, de már-már hagyománynak számít a játék történetében, hogy ha egy új frissítés érkezik, akkor bizony borítékolhatjuk az újabb hibákat. Ezúttal sem volt ez másképp. Megérkezett az új pálya, megannyi újítással egyetemben, erre az egyik legfontosabb dolgot sikerült ismét szétcseszniük, mégpedig a hangrendszert.

 

A régi motorosoknak egyáltalán nem új keletűek a szellemhangok, most ismét nosztalgiázhatunk, sőt még durvább a helyzet, ugyanis a függőleges és vízszintes hangok is egyszerűen megcserélődtek. Ha pedig ez még nem lenne elég, extra lépéshangokat is kaptunk grátiszba.

A fejlesztők egyelőre nem jelezték a problémát, de WackyJacky már most elkészítte a hibákat feltáró videóját, ami szokás szerint nagy port kavart a PUBG közösségen belül.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI

function my_custom_function_name() { $app_id = 1036033497205001; $tag = ''; echo sprintf($tag, $num); } add_action( 'wp_head', 'my_custom_function_name' );