20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Mizu a falakkal? – A Fortnite közösség változásokat követel

Más battle royale-címekkel ellentétben a Fortnite lehetővé teszi a játékosok számára, hogy ott és akkor építsenek “fedezéket”, ahol és amikor csak akarnak. Ezek a játékosok által készített építmények nem csak szilárd védelmet nyújtanak, de előnyt is jelenthetnek.

Akár arról van szó, hogy a végső körben nagy terepelőnyre teszel szert, akár csak épp elég fedezéket szerzel ahhoz hogy fixáld a shieldet, a hatékony építkezés megtanulása szerves része a játéknak. Ám akadt egy kis problémája a közösségnek.

Elmondásuk szerint a közelharc alatt az enemy és friendly építmények megkülönböztetése kissé trükkös lehet, pedig ez nagyon fontos része lenne a Fortnite-nak is. Szerencsére egy hozzáértő Fortnite-játékos kitalált egy módszert, amivel javíthatnának ezen.

Amikor egy falat kiválasztunk, az “felvillantana egy színes árnyalatot, hogy megmutassa, melyik játékos helyezte el az épületdarabot” – írja SirDuckDee. “Ez felváltaná az épület elhelyezésének fehér villogását, így az épületek tulajdonjoga jobban láthatóvá válna”.

Bár ez egyszerű változtatás lehetne, mégis olyan, amely végső soron sok frusztráló esetet akadályozhatna meg. Ti mit gondoltok róla?

Quality of Life change to improve visual clarity in fights! Flash a coloured tint to show which player has placed the building piece. This would replace the white ‘flash’ of a build being placed, making build ownership more apparent. from FortNiteBR

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI