25.3 C
Budapest
2021, július 24, szo

A fejlesztők szerint mégis jön a free-to-play Rainbow Six Siege

A Rainbow Six Siege taktikai FPS továbbra is hatalmas sikert arat a Ubisoftnál, de az ingyenesen játszható játékok népszerűségének növekedésével talán szeretnének ebből tőkét...

FRISS

Több mint 1 millió forintnyi skint bukott el egy CS:GO cheater

Bátor volt, ráfázott.

Az utóbbi időben jelentősen megszaporodott a csalók száma a játékosok szerint. Hiába buknak le egyre többen, vannak ugyanakkor azok, akik nem sajnálják a pénzt, ha cheatvásárlásra kerül a sor. Egy ilyen illetőbe futott bele egy játékos, aki 3200 játék és több, mint 1 millió forintnyi skin mellett döntött a cheatek mellett.

Ez pedig nem bizonyult túl jó ötletnek, ugyanis ha a VAC nem is, de az Overwatch rendszerén bizony fennakadt csaló barátunk.

A nagymenő cheater magasról tett a Valve védelmi mechanizmusaira, pórul is járt, méghozzá több, mint 3500 dollárnyi skin került befagyasztásra a fiókjában, amit soha többé nem tud áruba bocsátani. Vajon ezek után is megérte a csalás?

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI

function my_custom_function_name() { $app_id = 1036033497205001; $tag = ''; echo sprintf($tag, $num); } add_action( 'wp_head', 'my_custom_function_name' );