24.1 C
Budapest
2021, szeptember 16, csü

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Változások érkezhetnek az Apex Legends ranked módjába

Bár a legtöbb Apex Legends játékos ragaszkodik a normál BR módhoz, rengetegen vannak, akik a legjobbakkal szeretnék összemérni tudásukat, és feljebb lépni a különböző játékbeli ranglistákon. Itt jön a képbe a Ranked mód. A játékosok a ranglista-pontjaikat kockára tehetik, hogy feljebb lépjenek a ranglétrán.

A mód azonban nem teljesen tökéletes. A játékosok különböző változtatásokat követeltek a Ranked Points, a legendák kiegyensúlyozása, sőt, akár készpénzzel is fizetnének, hogy a hackereket távol tartsák a módtól. Nos, John ‘JayBiebs’ Larson, a Respawn munkatársa lerántotta a leplet néhány lehetséges változtatásról, ami a módot érintheti.

Kitért arra, hogy meghallgatták a rajongók javaslatait bizonyos dolgokra vonatkozóan, de még nem teljesen biztosak benne. A kétfaktoros hitelesítés hozzáadásának témájával kapcsolatban, hogy távol tartsák a csalókat, JayBiebs kissé elutasítóan nyilatkozott. Szerinte nem ez lenne a megoldás.

“Abból, amit hallottam, nem hiszem, hogy a kétfaktoros hitelesítés olyan jól működik, mint ahogy azt egyesek gondolják, mert mindig lehet hamisítani” – mondta, de megjegyezte, hogy a rangsorolás megtisztítására már történtek lépések és ezután is sok újdonság  várhat még a közösségre.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI