20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Vége lehet a Pokémon őrületnek? – Csökkennek az árak

A Pokémon TCG népszerűsége robbanásszerűen megnőtt, miután Logan Paul YouTuber 2020-ban nagy reflektorfénybe helyezte azokat. A Nintendo-elemek árai az egekbe szöktek, ahogy a gyűjtők és a scalperek megpróbáltak beszállni.

ZandGEmporium, a régóta Pokémon-szakértő legújabb feltöltésében elmagyarázta, hogy az 1998-as alapkészlet csökkenő árai miért jelezhetik a piac általános hanyatlását: a 90-es évek Pokémon bővítése miatt csökkentek az árak.

“2021 márciusától 2021 júliusáig 25%-os csökkenés volt a PSA 10-esek áraiban és 32%-os csökkenés a PSA 9-esek áraiban. A dobozok ára pedig 27%-kal csökkent. Tehát ismét egy újabb negyedév, újabb nagy csökkenés az alapkészletben.” – mondta.

Ennek ellenére nem hisz abban, hogy a piac tartósan visszaesik, bár megismételte, hogy a piacra érkező osztályozott kártyák közelgő hulláma hatással lesz a piacra. “Tényleg úgy gondolom, hogy 2021 végén derül ki, hogyan alakul ez a dolog.”

Szerintetek hogyan alakulnak majd a dolgok? Paul eladhatja a tömérdek kártyát egy jó nagy bukással fűszerezve?

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI