24.1 C
Budapest
2021, szeptember 16, csü

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

6.000 forintért problémás tartalom: Újabb bugos COD bundle

Az Antonov bundle még májusban került be a játékba, melynek témája egyértelműen a radioaktivitás. Ám a játékosok mostanában felfedeztek néhány elég zavaró hibát az operátor skinjével kapcsolatban.

Egy sugárzástól védelmező, ránézésre iszonyatosan para felszerelést visel, és a csomag más tárgyai is ehhez a témához igazodtak. A csomag egyik legmenőbb eleme nem más mint a “Radiation Detector” Legendary Watch.

Ez alapvetően egy mini-Geiger-számláló, amely elvileg tökéletesen illik a bal csuklójára, – vagy mégsem?  A Reddit-felhasználó Large_Dr_Pepper készített egy képet az óráról működés közben, és megmutatta hogy a ruha konkrétan eltakarja az egészet.

Sokan panaszkodtak még hasonlókra, például, hogy néha eltűnnek bizonyos testrészei a játék közben, és szinte eggyé válnak a “környezettel”. A posztoló így nyilatkozott: “Én több mint 20 dollárt költöttem erre, látni akarom az apró Geiger-számlálómat”.

The watch in the Antonov bundle isn’t compatible with the skin from the Antonov bundle from CODWarzone

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI