A Warzone fejlesztők csendben kioffolták a „legkedvesebb” csalást

A Warzone játékosok már rég követelik a Verdanskban garázdálkodó csalók megállítására szolgáló anti-cheat szoftvert, ám eddig a kisebb tiltáshullámon kívül semmi sem történt. A jelek szerint azonban sikerült egy gyors megoldást találniuk arra a hackerproblémára, ahol a játékosok csalás segítségével megajándékozták a többi játékost a max szinttel, az összes fegyverrel és a hozzájuk tartozó összes attachmenttel.

Néhány nagy streamernél is előfordult ez, például NICKMERCS és DiazBiffle esetében, de először senki sem volt pontosan tisztában azzal, hogy hogyan és miért történt ez. Hamar világossá vált, hogy ez hackerek műve, akik valami másra akarták használni az erejüket, és a wallhacket és az aimbotot hátrahagyva megpróbáltak valamit visszaadni a játékosok tömkelegének.

https://twitter.com/CallofDutyHope/status/1415063291752292363

Bár ezt még nem lehet 100%-os bizonyossággal megerősíteni, Call of Duty-szivárogtatók arról számolnak be, hogy a Raven kiadott szép csendben egy frissítést a hack kijavítására, megakadályozva, hogy ez újra megtörténjen. CallofDutyHope azt is tweetelte, hogy a hackerek „kiszivárogtatták a saját forráskódjukat”, ezért jött ilyen gyorsan a javítás.

Érdekes dolog ez, akkor a többi csalás is ilyen gyorsan kiküszöbölhető lenne?…

Betöltés...
Keresés
Keresés