24.1 C
Budapest
2021, szeptember 16, csü

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Hatalmas mérföldkőhöz érkezett Pokimane karrierje

Pokimane mindig is azt mondta, hogy a “kitartás” a sikeres streamerré válás kulcsa, és bár már egy ideje a “világ tetején” van, ezt mindig is a szívén viselte. Annak ellenére, hogy mindig azt mondták neki, hogy a streaming karrierje nem fog összejönni, dacolva az esélyekkel, sikerrel járt,- elérte a nyolcmillió követőt a Twitch-en.

Pokimane el volt ragadtatva mikor ez megtörtént a stream közben, és rögtön megköszönte a nézők támogatását. “Köszönöm! Nem is tudom, mit mondjak. Nagyon, nagyon nagyra értékelek titeket” – mondta. A továbbiakban úgy jellemezte a platformot, mint az “otthonát”, és azt mondta, boldog, hogy itt lehet.

“Tényleg annyi mindenen mentünk keresztül. Ez őrület” – mondta. “Úgy érzem, bármit is hoz a jövő, életre szóló netes barátokra tettem szert, és remélem, hogy továbbra is a pozitívum ereje lehetek nektek.”

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI