18.9 C
Budapest
2021, szeptember 24, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Igazi horror: Már fejnélküli CS:GO játékossal is találkozhatunk

A CS:GO az egyik legkedveltebb esportjátéka a kompetitív videojátékok csoportjának. Ám ez nem jelenti azt, hogy a Valve lövöldéje tökéletes lenne.

Olyannyira nem, hogy időről időre meg kell küzdeniük a játékosoknak a különféle játékelemekkel. Ilyen például a hónapok óta nem javított Ancient oneway is.

Persze előfordulnak olyan bugok is, amik sokkal kevésbé ártalmasak, viszont annál inkább viccesek. Ilyenek például a fejnélküli felhasználók.

Reméljük, hogy csak egy hibáról beszélünk és nem valami újgenerációs csalásról, ami meggátolja a fejlövéseket a CS:GO meccseken. Mindazonáltal nem egyszer találkoztunk már olyan esettel, hogy az egyik társunk feje szabályosan hiányzott. S nemcsak egy körben, hanem a meccs teljes egészében, még a meccsvégi összegzőoldalon is.

Today i played with/against a guy without a head … literally. from GlobalOffensive

Reméljük ebből a jelenségből nem lesz rendszer. Viszont addig is azt ajánljuk, hogy készüljön fel mindenki erre a látványra!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI