14.9 C
Budapest
2021, szeptember 24, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Már a héten jöhet a FIFA Oscar? – Kiszivárgott az új FUTTIES lap dizájn

A FIFA 15 óta minden év júliusában érkezik a FUTTIES promó, amit gyakorlatilag a FIFA Oscar-időszakának is nevezhetünk. Ilyenkor az EA Sports vissza szokta hozni a legkedveltebb SBC-it az évnek, valamint különféle kategóriákban szavazhatunk is kedvenc játékosainkra. A győztes egy aranykeretes FUTTIES kártyát kap, rendesen felturbózott statokkal.

A speciális rózsaszín lapok mellett ez az az időszak, amikor visszatérnek a pakkokba a legkedveltebb csomagexkluzív kártyák is. Erre természetesen nem lehet mérget venni, viszont korábban többször is előfordult már ilyen. Ám minden évben igyekszik a promókon csavarni valamit az EA Sports, ennek okán pedig nem tudunk konkrétumokat még.

Vagyis azt már tudjuk, hogy biztosan milyen dizájnnal érkeznek majd a FUTTIES lapok. Frissült a játék forrásfájlja, az adatbányászok pedig megtalálták az új kártyát:

Arra viszont érdemes figyelni, hogy a Preview Pack lehetőség a FUTTIES megjelenésével kikerül a játékból. Onnantól kezdve nem fogunk belelátni a csomagokba.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI