18.9 C
Budapest
2021, szeptember 24, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Mit tennél, ha csak 26 éved lenne? – A leginspirálóbb CS:GO sztori

Rengeteg CS:GO sikersztorit hallhattunk már, azonban talán azok közül ez lehet az egyik leginspirálóbb. A kínai fiú Xiao Chen Duchenne izomdisztrófiában (DMD) szenved, – egy genetikai rendellenesség, melyet az izomsejtek épségben tartását segítő dystrophin  fehérje megváltozása miatt progresszív izomdegeneráció és gyengeség jellemez.

A fiú várható élettartama mindössze 26 év. Édesapja, aki korábban CS:GO játékos volt, bevezette őt a játékba, amely lehetővé tette számára, hogy olyan feladatokat is véghez vigyen, amelyeket a való életben sosem tudna. Ez a 9 éves fiú a CS:GO-t választotta a kitöréshez.

Talán ez a Redditen megosztott történet kicsit segít abban, hogy megtanuljunk értékelni mindent amink van, hálát adni, ha egészségesnek születtünk, és egy kicsit kevesebbet gyűlölni másokat és a hétköznapi gondjainkat. Ha igazán szeretnénk valamit, az úgy is sikerülni fog.

A videót ITT csekkolhatod le. 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI