24.1 C
Budapest
2021, szeptember 16, csü

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Ingyen 1000 szint?! – Felbukkantak a “rajongó csalók” a Warzone-ban

Sajnos a Warzone közösségben temérdek csalóba lehet botlani. Szinte ma már nincs olyan meccs Verdanskban, amiben ne találkoznánk olyan játékossal, aki valamilyen külső programmal javítja fel a teljesítményét. A Raven Software nem tud velük mit kezdeni, a legalapvetőbb csalásokat sem blokkolja a játék anticheatje.

Ám mint kiderült, a probléma sokkal mélyebben gyökeredzik, mint azt mi korábban gondoltuk. Felbukkantak ugyanis a “rajongó csalók”, akik a nagyobb tartalomgyártók profiljait kezdték el boostolni.

Ez azt jelenti, hogy belenyúlnak a fájlokba és a felhasználójukat max szintre emelik, ezzel feloldva nekik minden rejtett tartalmat a játékban.

S míg sokan csak nevetnek ezen, voltak olyan influenszerek, akik egyáltalán nem örültek ennek. Gyakorlatilag a hackerek kirántották a videósok alól a szőnyeget, így már ugyanis nincs miért hajtaniuk.

Te örülnél, ha feloldanák neked az összes tartalmat a játékban?

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI