25.3 C
Budapest
2021, július 24, szo

A fejlesztők szerint mégis jön a free-to-play Rainbow Six Siege

A Rainbow Six Siege taktikai FPS továbbra is hatalmas sikert arat a Ubisoftnál, de az ingyenesen játszható játékok népszerűségének növekedésével talán szeretnének ebből tőkét...

FRISS

Újabb álomhatárt lépett át TheVR Jani

A streamer új mérföldkőhöz ért.

A népszerű tech és videojátékos csatornát vezető TheVR Jani egy új örömhírrel zárta a szerda estét. Végre sikeresen átlépte a 100 ezer fős álomhatárt, ezúttal már a Twitteren is. Azaz, minden 100. magyar fel van iratkozva a debreceni streamerre, ha kizárjuk a külföldi követők lehetőségét. Ez azért nem semmi!

A jó hírt egy exkluzív Fahéj videóval koronázta meg. TheVR Jani kutyájának pedig elképesztő sokan örültek, de a cukiságfaktort kimaxoló Fahéj egyébként is népszerű a TheVR-os körökben.

TheVR Jani és Fahéj / Kép: Twitter

Mindeközben TheVR Pisti már 103 ezer Twitter követővel rendelkezik, a (fő) YouTube csatornájukon pedig már 765 ezer feliratkozót gyűjtöttek össze, de már a Twitch-en is 481 500 fő követi munkásságukat.

Borítókép forrása: Virtuális Valóság & VR Gaming Facebook

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI

function my_custom_function_name() { $app_id = 1036033497205001; $tag = ''; echo sprintf($tag, $num); } add_action( 'wp_head', 'my_custom_function_name' );