18.9 C
Budapest
2021, szeptember 24, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Bénázik Tyler1 – Két napja nem tud kijutni Silverből midesként

Tyler1 még Draven one-trickként lett közkedvelt streamer. Később bizonyította, hogy a lövész pozíció úgy általánosságban az erőssége, a sajátos stílusával pedig csak tovább erősítette a brandjét. Viszont 8-10 éve játszani egy játékot, s mindeközben a legmagasabb szinten maradni, egyáltalán nem egyszerű vállalás. Épp ezért az utóbbi években Tyler megfűszerezte a játékélményt magának.

Kitalálta, hogy az összes többi pozícióban feljut Challengerbe. Előbb junglerként teljesítette ezt, majd nem is olyan térg toposként is megugrotta az álomhatárt. Most a miden a sor, ám itt már a startnál kiütköztek a problémák.

Az első nap lenyomott 16 meccset, ebből meg tudott nyerni 10-et. Ez egy Silver 1-es besorolásra volt neki elég. A második nap minden rajongó azt hitte, hogy Gold tetejéig juthat a tartalomgyártó, ám nem úgy sült el a dolog, ahogy azt Tyler tervezte. Összesen 14 meccsből csap 6-ot tudott megnyerni, ezzel pedig továbbra is Silverben ragadt.

Nem lesz egyszerű feljutni Challengerbe, ha már a Silver és Gold játékosok is kifognak rajta…

Frissítés: Idő közben sikerült feljutnia Goldba. Most jön a neheze, ugyanis Silverben még szeretnek nyerni a felhasználók, most viszont trollfalván pihenhet Tyler1.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI