Komolyan EA?! – Hatalmas bukta az új FUTTIES szavazás

Az EA Sports hivatalosan is bejelentette, hogy péntektől a Festival of FUTball promót a FUTTIES fogja váltani. Ez az időszak lényegében a FIFA Oscarként is emlegethető, az év legjobb kártyái és SBC-i fognak visszatérni a játékba. Ez tökéletes lehetőség lehet arra, hogy tökéletesítsük a keretünket, vagy megszerezzük azt a kártyát a gyűjteményünkbe, amiről sajnos korábban lemaradtunk.

PSA: The new futies voting cards are not loans and can be used in SBCs from FIFA

Az új promóhoz hozzátartozik az is, hogy a játékosok különféle kategóriákban megszavazzák a közösség kedvenceit. Az első ilyen szavazás már él, Carvajal és Manolas pozíció váltott lapja közül választhatunk.

A baj csak az, hogy az EA Sports a lehető legrosszabbkor akart kedveskedni a közösségnek. Mint kiderült, ezúttal nem Loan tárgyakat választhatunk a szavazatunkért, hanem olyan lapokat, amiket akár a pályán is használhatunk, vagy SBC-be is pakolhatunk. Viszont ezzel párhuzamosan egy 86-os és egy 83-as lapot tártak a játékosok elé, s mind tudjuk, hogy ez hogyan fog végződni. A haszontalan 83, vagy a gyengébb Fodder fog nyerni?

A FIFA közösség nem is kedveli ezt az új vonalat, ugyanis ha a FUTTIES során is megmarad ez a tendencia, akkor már előre el lesz döntve a szavazás végkimenetele…

Betöltés...
Keresés
Keresés