25.3 C
Budapest
2021, július 24, szo

A fejlesztők szerint mégis jön a free-to-play Rainbow Six Siege

A Rainbow Six Siege taktikai FPS továbbra is hatalmas sikert arat a Ubisoftnál, de az ingyenesen játszható játékok népszerűségének növekedésével talán szeretnének ebből tőkét...

FRISS

Emiatt rettenetes a Rainbow Six Siege matchmakingje

A Rainbow Six Siege egy közkedvelt esportjáték, amiben minden benne van, ahhoz, hogy jó élményeket szerezzünk játék közben. Taktikus játékmenet, sokszínű karakterek, kompetitív mód, valamint egy halom pálya, amiket elsőre biztosan nem fogunk tudni teljesen átlátni. Vagyis a learning curve is további órákat pakol a szavatossághoz.

Viszont itt is kiütközik a legnagyobb probléma, ami egy online játékot érinthet: sajnos emberek játsszák. A feederek, trollok, afk játékosok belerondítanak abba, amit a fejlesztők elénk tártak, ezzel roncsolva a teljes játékélményt. S ráadásul tőlük függ a ranked besorolásunk is.

Íme egy tökéletes példa arra, hogy a kiközösítés milyen hatással lehet egy mérkőzésre:

Wow, what a fun ranked expirience from Rainbow6

A videóban a valószínűleg gyengébben teljesítő társat utálják ki a társai, ráadásul még büntetik is azzal, hogy kitiltatják a körből. A rendszer persze a tehetetlen, egyébként rendesen játszót bünteti, ezzel hosszútávon valószínűleg elvéve a kedvét a játéktól. Így égnek ki a rendes játékosok és marad egyre több troll és toxikus felhasználó a Ubisoft szerverein.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI

function my_custom_function_name() { $app_id = 1036033497205001; $tag = ''; echo sprintf($tag, $num); } add_action( 'wp_head', 'my_custom_function_name' );