25.3 C
Budapest
2021, július 24, szo

A fejlesztők szerint mégis jön a free-to-play Rainbow Six Siege

A Rainbow Six Siege taktikai FPS továbbra is hatalmas sikert arat a Ubisoftnál, de az ingyenesen játszható játékok népszerűségének növekedésével talán szeretnének ebből tőkét...

FRISS

Ludwig: “A Twitch lehúzhatja a rolót, ha a streamerek ezt folytatják!”

A Twitch meták jönnek-mennek: még a közelmúltban láttuk a Hot Tub meta felemelkedését és bukását, a GTA RP népszerűségének hirtelen újra megugrását, valamint több subathont. Van azonban egy, ami még csak épülni látszik – a “reagálás”.

Az ötlet egyszerű; a népszerű Twitch-sztárok élőben mennek, betöltik a Redditet, a Twittert vagy a YouTube-ot, és kiosztják a véleményüket minden egyes hírről és akcióról. A dedikált rajongói bázisok segítik a metát.

Ludwig Ahgren szerint ez egy aggasztó tendencia a Twitch-tartalmak számára, amely végül a világ egyik legnagyobb streaming-oldalának lassú halálához vezethet. “Túl messzire mentek. Úgy érzem, hogy az emberek csak mások tartalmát nézik.” – kezdte.

“Úgy értem, ez oké, én is ezt csinálom, de tényleg kezd túl sok lenni”.” Figyelmeztetett, hogy ha ezt nem ellenőrzik, az egymás tartalmából “táplálkozó” meta komoly következményekkel járhat a platformra nézve.

“Ez a tartalom szórakoztató, igen, tetszik. De ha mindenki ezt csinálja, állandóan, akkor az egész Twitch ökoszisztéma meghal. Valakinek tartalmat kell létrehoznia, hogy az emberek továbbra is nézhessék azt.” – folytatta Ludwig.

“Amire szükségünk van, az a friss tartalom, ahelyett, hogy mindenre csak reagálnánk!” Ti mit gondoltok erről a metáról? Szeretitek az ilyen tartalmakat nézni? 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI

function my_custom_function_name() { $app_id = 1036033497205001; $tag = ''; echo sprintf($tag, $num); } add_action( 'wp_head', 'my_custom_function_name' );