20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Meglepően bizarr kört tolt két profi Valorant csapat Koreában

Aki követi az esportot, az biztosan tudja, hogy a koreai régió szinte az összes kompetitív játékban relevánsnak számít. A Valorantból sem szeretnének kimaradni, így már ott is nagyban pörögnek a profi versenyek, természetesen esportklubok szerepeltetésével.

A koreai játékstílus többnyire a kimért játékot sugallja, a legtöbb esetben az ebből a régióból érkező csapatok mindent 3-4-szer átgondolnak mielőtt akcióba lendülnének. Nos, most sikerült ennek a totális ellentétét bizonyítania egy párosnak Koreában.

Az F4Q és a GNG mérkőzésén a srácok olyan akciókat mutattak be, ami közel sem idézte a legmagasabb szintet. Olyan volt, mintha egy Platinum Ranked meccset néznénk, a kommentátorok el is nevették magukat a látottak miatt.

Volt itt érthetetlen pathing, elhibázott késelés, valamint volt, hogy az egyik csapat elvesztette a nyomát az egyébként megjelölt ellenfélnek. Szórakoztató pillanatok, viszont nem biztos, hogy ezért érdemes követni az esportokat.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI