20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Nem is olyan jó? – Életeket tesz tönkre az “ingyen” Warzone csalás

Közismert problémává vált a Warzone világában: azért is van több csaló a játékban, mert a csalásokat árusító oldalak egy csomó ingyenes lehetőséget kínálnak. A normál játékosok számára ez hihetetlenül bosszantó.

A csalók számára valószínűleg szórakoztató időtöltésnek tűnik. A kulcsszó: “Tűnik”.

Egy nagy tekintélyű csalásellenes szervezet, az Anti-Cheat Police Department szerint ezek a havi “ingyenes próbák” nem is olyan nagyszerűek, mint amilyennek hangzanak. Ez ugyanaz a csoport, mely a konzolos csalásokról szóló történetet is nyilvánosságra hozta.

Most felfedték, hogy a hackerek talán karmikus igazságszolgáltatást hajtanak végre maguk ellen. Ugyanis minden ilyen “ingyenes” próbálkozásnak ára van. A legrosszabb rémálmaik kapuját nyitják meg maguk előtt.

Két példa arra, ami valószínűleg történik a reménybeli csalókkal, hogy a számítógépüket kriptomintázzák vagy érzékeny információk után kutatnak rajta – itt felsorolják többek között a “Discord token hozzáférést, hitelkártyákat és kriptotárcákat”.

Ezen túlmenően megemlítik azt is, hogy egy gyakori visszaélés, ami megismétlődhet, az a “BSOD loop”, amikor valaki PC-je végtelen “kék halál képernyőre” kényszerül. Számos fontos privát kép és egyéb családi dolgok is veszélybe kerülnek.

Az átlagos játékosok számára ez az információ egy felülről jövő jelnek tűnhet: a karma nagyon is valóságos lehet.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI