Nem is olyan jó? – Életeket tesz tönkre az “ingyen” Warzone csalás

Közismert problémává vált a Warzone világában: azért is van több csaló a játékban, mert a csalásokat árusító oldalak egy csomó ingyenes lehetőséget kínálnak. A normál játékosok számára ez hihetetlenül bosszantó.

A csalók számára valószínűleg szórakoztató időtöltésnek tűnik. A kulcsszó: “Tűnik”.

Egy nagy tekintélyű csalásellenes szervezet, az Anti-Cheat Police Department szerint ezek a havi “ingyenes próbák” nem is olyan nagyszerűek, mint amilyennek hangzanak. Ez ugyanaz a csoport, mely a konzolos csalásokról szóló történetet is nyilvánosságra hozta.

Most felfedték, hogy a hackerek talán karmikus igazságszolgáltatást hajtanak végre maguk ellen. Ugyanis minden ilyen “ingyenes” próbálkozásnak ára van. A legrosszabb rémálmaik kapuját nyitják meg maguk előtt.

Két példa arra, ami valószínűleg történik a reménybeli csalókkal, hogy a számítógépüket kriptomintázzák vagy érzékeny információk után kutatnak rajta – itt felsorolják többek között a “Discord token hozzáférést, hitelkártyákat és kriptotárcákat”.

Ezen túlmenően megemlítik azt is, hogy egy gyakori visszaélés, ami megismétlődhet, az a “BSOD loop”, amikor valaki PC-je végtelen “kék halál képernyőre” kényszerül. Számos fontos privát kép és egyéb családi dolgok is veszélybe kerülnek.

Az átlagos játékosok számára ez az információ egy felülről jövő jelnek tűnhet: a karma nagyon is valóságos lehet.

Betöltés...
Keresés
Keresés